Sketches (II)

Aquest són els dibuixos que he fet a l’aire lliure en els últims mesos.

Estos son los dibujos que he hecho al aire libre en los últimos meses.

These are the sketches I have drawn outdoors over the last months.

El primer diumenge de Juny vaig anar fins al Jardí Botànic de Barcelona on, a més de les magnífiques plantes i zones enjardinades, hi ha unes fantàstiques vistes de la ciutat de Barcelona.

El primer domingo de Junio fui hasta el Jardín Botánico de Barcelona donde, además de las magníficas plantas y zonas ajardinadas, hay unas fantásticas vistas de la ciudad de Barcelona.

The first Sunday of June I went to the Barcelona’s Botanical Garden where besides the magnificent plants and gardens, there are wonderful views of the Barcelona Skyline.

Jardí Botànic de Barcelona, Montjuïc. | Jardín Botánico de Barcelona, Montjuïc. | Botanic Garden, Barcelona, Montjuïc
Jardí Botànic de Barcelona, Montjuïc. | Jardín Botánico de Barcelona, Montjuïc. | Botanic Garden, Barcelona, Montjuïc
Vista de Barcelona des del Jardí Botànic de la ciutat a Montjuïc. | Vista de Barcelona desde el Jardín Botánico de la ciudad en Montjuïc. | Barcelona's skyline from the Botanic Garden in Montjuïc
Vista de Barcelona des del Jardí Botànic de la ciutat a Montjuïc. | Vista de Barcelona desde el Jardín Botánico de la ciudad en Montjuïc. | Barcelona’s skyline from the Botanic Garden in Montjuïc
Plaça Polivalent. Jardí Botànic de la ciutat a Montjuïc. | Plaza Polivalente. Jardín Botánico de la ciudad en Montjuïc. | Polivalent Square. Botanic Garden in Montjuïc.
Plaça Polivalent. Jardí Botànic de la ciutat a Montjuïc. | Plaza Polivalente. Jardín Botánico de la ciudad en Montjuïc. | Polivalent Square. Botanic Garden in Montjuïc.

 

El dia 12 vaig anar a Caldes d’Estrac, on vaig dibuixar la magnífica panoràmica que es veu des del Parc Muntanyà. El dia era però molt núvol però el paisatge s’ho val.

El día 12 fui a Caldes d’Estrac, donde dibujé la magnífica panorámica que se ve desde el Parque Muntanyà. El día estaba muy nublado pero el paisaje vale la pena.

On the June 12th I went to Caldes d’Estrac, where I drew the magnificent panoramic view from the Muntanyà Park. The weather was cloudy, but the landscape is worth it anyhow.

sketch

 

El 9 de Juliol vaig pujar caminant a Premià de Dalt on vaig gaudir d’un matí dibuixant davant de Can Berlanga, tot i que el sol ja era molt fort i vaig passar calor.

El 9 de Julio subí caminando a Premià de Dalt donde disfruté de una mañana dibujando frente a Can Berlanga, aunque el sol ya era fuerte y pasé bastante calor.

On the July 9th I walked up to Premià de Dalt where I enjoyed a sketch morning facing Can Berlanga. The weather was very hot.

urbansketch

 

El dia 16 del mateix mes vaig anar a la 1a Trobada d’Urban Sketchers de Castelldefels. Tot i que només vaig poder quedar-me al matí, vam anar a dibuixar al Castell i va ser un esdeveniment fantàstic.

El día 16 del mismo mes fui al 1r Encuentro de Urban Sketchers de Castelldefels. Aunque solo pude quedarme por la mañana, fuimos a dibujar al castillo y fue un evento fantástico.

On the July 16 I went to the 1st Urban Sketching Meet-up in Castelldefels. Although I only could stay half the day, we went to sketch the Castell and the event was fantastic.

urbansketch
Castell de Castelldefels. | Castillo de Castelldefels. | Castelldefels Castle.
urbansketch
Porta d’entrada al Parc del Castell. | Puerta de entrada al Parque del Castillo. | Castle Park entrance door.

 

El dia 5 d’Agost, vaig anar a dibuixar a Vilassar de Dalt amb l’Ona, una jove i prometedora urban sketcher de 12 anys, neboda d’un bon amic. Ens ho vam passar genial i, tot i que, tot just posar-nos a dibuixar es va posar a ploure i vam haver de canviar de lloc, al final vàrem trobar un espai fantàstic a la terrassa del Bar de Can Rafart des d’on teníem una vista privilegiada de l’Església de Sant Genís.

El día 5 de Agosto fui a dibujar a Vilassar de Dalt con Ona, una joven y prometeroda urban sketcher de 12 años, sobrina de un buen amigo mío. Nos lo pasamos genial y, aunque se puso a llover justo en el momento en que nos poníamos a dibujar y tuvimos que cambiar de sitio, al final encontramos un espacio fantástico en la terraza del Bar de Can Rafart desde donde teníamos una vista privilegiada de la Iglesia de Sant Genís.

On the 5th August I went to draw to Vilassar de Dalt with Ona. She is a good friend’s niece only 12 years old and a promising urban sketcher. We had a very good time drawing even though when we just were about to begin sketching we hurriedly had to change our position because it started to rain. Finally, we found a very good spot just in the Terrace of the Can Rafart Bar that has an extraordinary view to the St Genís Church.

urbansketch

Després, del 8 al 14 d’agost he fet una escapada a Dublín. Podeu veure el post d’aquest viatge aquí

Después, del 8 al 14 de Agosto he hecho una escapada a Dublín. Podéis ver el post de este viaje aquí.

Afterwards, from the 8th to the 14th of August I made a quick trip to Dublin. You could check out the post about this journey here.

Anuncis