Exposició a Barcelona | Exposición en Barcelona | Exhibition in Barcelona

És un privilegi poder mostrar les meves aquarel·les de “Vida salvatge” a la Llibreria Horitzons de Barcelona (al Carrer València, 149).
Aquest matí hem enllestit el muntatge de l’exposició que es podrà visitar fins el proper 28 de març.
És la mateixa exposició que vaig tenir fins fa uns dies a l’Original Espai d’Artesans de Vilassar de Mar però amb alguns quadres diferents.
La llibreria Horitzons és molt més que una botiga de llibres especialitzada. A més de vendre llibres, s’hi fan xerrades, tallers, exposicions i un ampli ventall d’activitats al voltant del món excursionista, els viatges i la natura.
No podeu deixar de fer-hi una visita i comprovar la gran implicació i amor de la Raquel i l’Oriol, els seus propietaris, pels llibres i per la natura.
Podeu veure tots els quadres en el video al final de l’article.

Es un privilegio poder mostrar mis acuarelas de “Vida salvaje” en la Librería Horitzons (en la calle Valencia, 149).
Esta mañana hemos montado la exposición que se podrá visitar hasta el próximo 28 de marzo.
Es la misma exposición que tuve hasta hace unos días en el Original Espai d’Artesans de Vilassar de Mar pero con algunos cuadros nuevos.
La Lliberia Horitzons es mucho más que una tienda de libros especializada. Además de vender libros, se hacen conferencias, talleres, exposiciones y un amplio abanico de actividades relacionadas con el mundo excursionista, los viajes y la naturaleza.
No podéis dejar de hacer una visita a la librería y comprobar la gran implicación y amor de Raquel y Oriol, sus propietarios, por los libros y por la naturaleza.
Podéis ver todos los cuadros en el video del final del post.

It is a privilege for me to stage my Watercolour Exhibition “Wildlife” in the Horitzons Bookshop in Barcelona (located in 149 Valencia Street).
We completed the installation this morning and it will be in place until March 28th.
It is the same exhibition that took place in the Original Espai d’Artesans in Vilassar de Mar which finished some days ago, but with some new watercolours.
Horitzons is much more than a specialized bookshop. Besides selling books, they organize talks, workshops, exhibitions and plenty of activities related with hiking, traveling and nature.
You must visit the Bookshop and check out the involvement and love for books and nature of Raquel and Oriol, the owners of Horitzons.

Anuncis