Premi de fotografía | Premio de fotografía | Photo Award

Cerimònia d'entrega del Premi i fotografia guardonada. | Ceremonia de entrega del premio y fotografía premiada. | Award Ceremony and photograph awarded.
Cerimònia d’entrega del Premi i fotografia guardonada. | Ceremonia de entrega del premio y fotografía premiada. | Award Ceremony and awarded photograph.

Ahir vaig tenir el plaer de rebre de mans del Sr. Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt i del Sr. Rafael Ros, president del Consorci i alcalde de La Roca del Vallès el 2n Premi del 6è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.
La cerimònia de lliurament dels guardons va ser a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Tant les fotografies premiades com la resta d’imatges participants en el concurs restaran exposades a l’Ajuntament.
El premi ha consistit en un medalla de plata de la Federació Catalana de Fotografia i un cistell amb productes agroalimentaris dels productors que participen al programa “Parc a Taula”.
Moltes gràcies al Parc de la Serralada Litoral per aquest guardó.

Ayer tuve el placer de recibir de manos del Sr. Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt y del Sr. Rafael Ros, presidente del Consorci y alcalde de La Roca del Vallès el 2.º Premio del 6.º Concurso Fotográfico del Parque de la Serralada Litoral.
La ceremonia de entrega de los premios tuvo lugar en la Sala de Plenos del Ayuntamiento de Premià de Dalt. Tanto las fotografías premiadas como el resto de las imágenes participantes en el concurso quedarán expuestas en dicho Ayuntamiento.
El premio consistió en una medalla de plata de la Federación Catalana de Fotografía i una cesta con productos agroalimentarios de los productores que participan en el programa “Parc a Taula”.
Muchas gracias al Parc de la Serralada Litoral pel guardó.

The awards ceremony of the 6th Photographic Contest from the Serralada Litoral Park took place yesterday. Mr. Josep Triadó, Major of Premià de Dalt and Mr. Rafael Ros, president of the Committee and Major of La Roca del Vallès presented me the 2n Prize, which I was honoured with.
The event was held in the plenary hall of the City Hall in Premià de Dalt. The awarded photographs and the rest of the images that participated in the competition will be keep been exhibited in the City Hall.
The award consisted of a silver medal from the Federation of Catalan Photography and a basket full of agrifood products from the producers that participate in the “Parc a Taula” (The Park on your table) program.
Thank you, very much, to the Parc de la Serralada Litoral for the prize.

Anuncis

2 pensaments sobre “Premi de fotografía | Premio de fotografía | Photo Award

Els comentaris estan tancats.