Exposició | Exposición | Exhibition “Il·lustrem el Litoral del Garraf”

El passat 25 de juliol es va inaugurar al CEM (Centre d’Estudis del Mar) de Sitges l’exposició “Il·lustrem el Litoral del Garraf”. Si mostren els treballs que vam fer els alumnes al llarg de les tres sessions del Taller d’Il·lustració Científica del passat mes de maig. Vaig ser molt afortunada de poder participar-hi i vaig aprendre molt! En aquest vídeo pots veure algunes de les obres exposades.

El pasado 25 de julio se inauguró en el CEM (Centro de Estudios del Mar) de Sitges la exposición “Il·lustrem el Litoral del Garraf”. Se muestran los trabajos que realizamos los alumnos a lo largo de las tres sesiones del Taller de Ilustración Científica del pasado mes de mayo. ¡Fui muy afortunada de poder participar y aprendí mucho! En este video puedes ver algunas de las obras expuestas.

The exhibition “Il·lustrem el Litoral del Garraf (Lets illustrate the Garraf Coast)” was opened on the past July 25th in the Centre of Marine Studies (CEM) in Sitges. It shows the works that we drew and painted last May while attending the three sessions of the Scientific Illustration Workshop. I was very lucky to take part in it! This video shows some of the exhibited illustrations.

Anuncis