“Camins incerts” (coberta) | (cubierta) | (book’s cover)

"Camins incerts" (il·lustració de la coberta) | (ilustración de la cubierta) | (cover's illustration)
“Camins incerts” (il·lustració de la coberta) | (ilustración de la cubierta) | (cover’s illustration)

Acaba de sortir a la venda la novel·la “Camins incerts”. És el darrer llibre de l’escriptor Jordi Canals editat per Témenos Edicions, del que he fet la maquetació i la il·lustració de la coberta.
L’acció de la novel·la transcorre a Calella de Palafrugell i la il·lustració de la coberta ret homenatge al Camí de Ronda d’aquesta bonica població de la Costa Brava i als “Camins incerts” que afronten els personatges del relat.

Acaba de salir a la venta la novela “Camins incerts”. Es el último libro del escritor Jordi Canals editado por Témenos Edicions, del que he hecho la maquetación y la ilustración de la cubierta.La acción de la novela transcurre en Calella de Palafrugell y la ilustración de la cubierta rinde homenaje al “Camí de Ronda” de esta bella población de la Costa Brava y a los “caminos inciertos” (Camins incerts) que afrontan los personajes del relato.

Recently  published by Témenos Edicions  is the book “Camins incerts”. This is the latest novel of Jordi Canals and for which the layout and the cover illustration are done by me.
The story takes place in Calella de Palafrugell and the cover’s illustration pays homage to this amazing Costa Brava’s village and to the “uncertain paths” that the characters have to face in the story.

Anuncis