Lisi Martin

Aquest post està dedicat a la gran il·lustradora catalana Lisi Martin. Vaig tenir el plaer de conèixer-la fa uns anys i el privilegi de veure-la treballar i d’aprendre dels seus ensenyaments i els seus valuosos consells.
Tot i que a Catalunya no és gaire coneguda va ser tota una pionera perquè, a la dècada dels 80 del segle passat, va aconseguir treballar i fer-se molt famosa fora de les nostres fronteres, en un temps en què no existien ni internet ni la globalització.
Els seus magnífics dibuixos van ser publicats per l’editorial sueca Pictura a nivell internacional.
La Lisi es va fer famosa arreu del món per la seva gran sensibilitat i el detall cuidat al màxim de la seves obres. Cada una de les seves il·lustracions ens explica una història plena de tendresa.
Adjunto la imatge d’una de les seves postals que més m’agraden. Podeu trobar més imatges de la seva obra en diversos enllaços com aquests: Pinterest, Lisi Fan Portal.

Este post está dedicado a la gran ilustradora catalana Lisi Martin. Tuve el placer de conocerla hace años y el privilegio de verla trabajar y de aprender de sus enseñanzas y sus valiosos consejos.
A pesar de que en Cataluña no es muy conocida fue una pionera porque, en la década de los 80 del siglo pasado, consiguió trabajar y hacerse muy famosa fuera de nuestras fronteras, en un momento en que no existían ni internet ni la globalización.
Sus magníficos dibujos fueron publicados por la editorial sueca Pictura a nivel internacional.
Lisi se hizo famosa en todo el mundo por su gran sensibilidad y el detalle cuidado al máximo de sus obras. Cada una de sus ilustraciones nos explica una historia llena de ternura.
Adjunto una de sus postales que más me gustan. Podéis encontrar más imágenes de su obra en diversos enlaces como estos: Pinterest, Lisi Fan Portal.

This post is a tribute to the great Catalan illustrator Lisi Martin. I had the pleasure to meet her some years ago and the privilege to see her while working and learn from her teaching and her valuable advice.
Although she is not so well-known in Catalonia, she was a pioneer because, in the 1980s, she got job and became famous abroad when there were neither Internet nor globalization at all.
The Swedish publisher Pictura, published her magnificent drawings worldwide.
Lisi became famous all over the world for her sensitivity and care given to the smallest details in her work. Each one of her illustrations explains a story full of tenderness.
Here you have one of my favourite cards. You can find more images from Lisi’s work in some links such as Pinterest, Lisi Fan Portal.

Postal | Card. Lisi Martin. Pictura Grafika.
Postal | Card. Lisi Martin. Pictura Grafika.
Anuncis